Hallands Kustvandrarhem Falkenberg – B&B

Med utsikt över havet och Skrea strands salta bad på gångavstånd ligger Hallands Kustvandrarhem Falkenberg – B&B

Bed and breakfast med 42 bäddar i 12 rum fördelade på två-, tre-, fyr- och sexbäddsrum, alla med handfat. Sju duschar och nio toaletter finns i korridorerna. Öppet året runt.

Alla rummen – även de med våningssängar – är utrustade med nya, bekväma resårmadrassängar. Frukost, lakan (bäddat), handdukar och slutstädning ingår i alla rumstyper.

Barnsängar, inklusive bäddset, och barnstolar finns att låna kostnadsfritt.

I det ljusa, moderna köket finns det gott om plats och arbetsytor med bland annat flera diskmaskiner och mikorvågsugnar. Sällskapsrummet, som ligger i direkt anslutning till köket och den stora altanen, har en härlig utsikt över hav och strandängar och en mysig loungedel med TV och tillgång till gratis WiFi. I trädgården finns en gemensam grillplats.

2013 öppnade vi efter omfattande renovering. Nya fönster sattes in, nya golv lades in, fasaden och rummen målades om samt ett helt nytt gästkök byggdes. I den stora trädgården gallrade vi grönskan och öppnade upp mot havet. Våren 2017 byggdes helt nya badrum med toaletter och duschar – alla helkaklade och med golvvärme.

Hallands Kustvandrarhem Falkenberg – B&B lämpar sig väl för mindre grupper och sällskap. Lättillgängligt, gott om plats att gratis parkera bilen och cykeln samt goda parkeringsmöjligheter även för bussar.

Husdjur får av hänsyn till allergiker inte vistas på vandrarhemmet. För gäster i behov av assistanshund med certifikat, se under husdjur i våra allmänna villkor.

Hela vandrarhemmet är rökfritt, askfat finns utomhus runt fastigheten på tomten.

Från Hallands Kustvandrarhem Falkenberg – B&B är det 4 km till Falkenbergs centrum och 35 km till Ullared. Täta förbindelser med buss från hållplatsen ”Ridhuset”, 5 minuters promenadväg från vår entré. Läs mer på hallandstrafiken.se.

Välkommen med din bokning!