Gröna, sköna vår

Något du inte bör missa om du är i närheten, är lövsprickningen i någon av bokskogarna. Till exempel Naturreservatet Frodeparken, som är magiskt just nu.

IMG_3676

IMG_3680

[wpgmza id=”1″]

Inom kort kommer lite fler bilder på renoveringsarbetet, egentligen är det mest putsning och städning kvar. Hantverkarna lägger sina händer på de sista golvbitarna och monterar något extra handfat.

Snart är sommaren här!

Så där, då är omgivningarna runt om inventerade och kontrollerade. Hallands Kustvandrarhem vill verkligen att gästerna ska känna sig välkomna och känna sig trygga med råd och tips på aktiviteter.

IMG_3646

Stränderna ser riktigt fina ut, om än lite folktomma för tillfället, men vattentemperaturen stiger hela tiden så det dröjer nog inte länge innan man ser badsugna besökare lite varstans.

IMG_3633

När man frågar andra om Falkenberg, så nämner de flesta Skrea strand som är den mest besökta sandstranden. Men faktum är att totalt har Falkenberg över en mil sandstrand (13 km) så det finns alternativ om man önskar, dessutom finns nästan en halv mil med klippstränder, stenar och strandängar att njuta av.

IMG_3640