Allmänna villkor

Allmänna villkor
Det är viktigt att du tar del av våra bokningsvillkor nedan. När du har bokat har du accepterat dessa villkor.

Priser
Samtliga priser anges i svenska kronor och är inklusive moms.

Bokningsvillkor
Din bokning blir bindande för såväl dig som för oss, så snart den bekräftats muntligt eller skriftligt och bokningsvillkoren gäller omgående oavsett om du betalat helt, delvis eller inte alls.

Bekräftelse
Efter din bokning får du en bekräftelse via e-post. Kontrollera att den överensstämmer med det du har bokat. Spara bekräftelsen om du skulle behöva göra en avbokning.

Betalning
Betalning sker vid ankomst och incheckning. Observera att vi är kontantfria och endast tar emot betalning med kort eller Swish.

Ändring
Ändring av genomförd bokning kan inte göras online. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Avbokning
Du kan avboka gratis fram till 2 dagar före ankomst, kontakta oss så hjälper vi dig. Vid avbokning inom 2 dagar före ankomst kommer du att debiteras den första natten.

In- och utcheckningstider
Incheckning mellan klockan 16:00 och 18:00.
Utcheckning avresedagen senast klockan 11:00.
Övriga tider på dygnet är receptionen obemannad och vandrarhemmet endast öppet för incheckade gäster med nyckel.

Husdjur
Av hänsyn till allergiker är husdjur generellt inte tillåtna på Hallands Kustvandrarhem Falkenberg – B&B, men för att även kunna tillmötesgå gäster i behov av assistanshund med certifikat följer vi överenskommelsen mellan Astma- och Allergiförbundet och Synskadades Riksförbund från 2009. Gäster med assistanshund och certifikat meddelar i förväg vid bokning att hund önskas medtas och vi försöker då finna en lösning som tar hänsyn till alla parter.

Rökning
Hela vandrarhemmet är rökfritt, det gäller även altanen och toaletterna. Askfat finns utomhus runt fastigheten på tomten.

Brandsäkerhet och brandlarm
Vandrarhemmet har ett rökkänsligt automatlarm med direktkoppling till Räddningstjänsten. Det råder totalt rökförbud inomhus. Gäst som på grund av oaktsamhet utlöser brandlarmet – till exempel genom rökning inomhus, ej brand eller nödläge – blir ersättningsskyldig för utryckningskostnader.

Värdesaker och nycklar
Vandrarhemmet ansvarar inte för värdesaker eller privata tillhörigheter. Gästen ansvarar för erhållna vandrarhemsnycklar. Borttappad nyckel debiteras med 1.000 kr/st.

Dina personuppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen (PUL)
Dina adress- och kontaktuppgifter lagras i vår egen databas. Dina uppgifter används endast av oss på för att ge dig information, restips, och erbjudanden från våra samarbetspartner. Informationen kommer inte att lämnas vidare till annan part. Du kan när som helst ta del av de uppgifter vi har om dig om du kontaktar oss via e-post.